Anna’s Hoeve – Hilversum | Noord-Holland

Een realisatie van een robuust appartementencomplex gelegen aan de oostrand van Hilversum, te midden van prachtig landschap met bos en meertjes. 

Het gebouw trapt aan de noordzijde in hoogte af, zodat er afstand tussen de woningen en de nabijgelegen school ontstaat. De appartementen zijn gegroepeerd rond een gemeenschappelijk, groen binnenhof. Deze ruimte is een verdieping opgetild, zodat eronder kan worden geparkeerd, uit het zicht, maar wel op maaiveldniveau.

Ver uitstekende balkons zitten niet recht boven elkaar, maar verschuiven, evenals de raamopeningen, zodat een dynamisch beeld ontstaat. De bakstenen buitengevel krijgt door textuur in de baksteen en verschil in voegwerk een subtiele nuancering. Aan de binnenhof krijgen de gevels met hun houten bekleding een zacht karakter.

 

Opdrachtgever

Cedrus Vastgoed

Architect

van den Pauwert Architecten BNA

Contactgegevens

Hendrik Mesdagstraat 6 , 5753 DA DEURNE
Postbus 289, 5750 AG DEURNE

T. 0493 - 315050
F. 0493 - 320410
E. info@burgtbouw.nl

KvK 17259016
BTW NL8210.57.273.B01

Keurmerken

Top