Caapse Hoek – Capelle aan den IJssel | Zuid-Holland

Realisatie van 48 huur appartementen Fascinatio te Capelle aan den IJssel.
Aan de Onacklaan in Capelle aan den IJssel realiseren wij in samenwerking met Remmers Bouwgroep uit Tilburg het nieuwe woongebouw bestaande uit 48 appartementen en een stallingsgarage. Ontwikkelaar van het woongebouw is het Rotterdamse bureau Studio ZE BV. Het ontwerp voor het woongebouw is gemaakt door “zaak van NN”, de constructie is uitgewerkt door Constructie Adviesbureau S3.

Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond waarop de individuele bergingen, fietsenstallingen en stallingsgarage is gelegen. Daarboven bevinden zich zes woonlagen, elk met 8 appartementen. De metselwerkgevel wordt gekenmerkt door een lichte steen en antraciet kleurige verdiepingshoge kozijnen waardoor er veel lichtinval is in de appartementen. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon. De appartementen zijn allen bestemd voor de verhuur.

Het gebouw is gelegen op een prominente zichtlocatie in Capelle aan den IJssel, met ontsluitingsmogelijkheden via de Abraham van Rijckevorssellaan en het metro station Capelse Brug liggen het centrum van Capelle en het stadshart van Rotterdam binnen handbereik.

Opdrachtgever

BZ01 BV

Ketenpartners

Remmers Bouwgroep

Architect

Zaak van NN

Contactgegevens

Hendrik Mesdagstraat 6, 5753 DA Deurne
Postbus 289, 5750 AG Deurne

T. 0493 - 315050
F. 0493 - 320410
E. info@burgtbouw.nl

KVK 17259016
BTW NL8210.57.273.B01

Keurmerken

Top