MFC ’t Brukske Venray | Limburg

 

 

 

Opdrachtgever

Gemeente Venray

Architect

RAU Architecten

BurgtBouw contactpersoon

Marius van der Heijden | Projectleider

 • John Giessen | sr. projectleider

  Burgtbouw ontpopte zich als een zeer kundig aannemer die te alle tijden meedenkt met haar opdrachtgever en in staat is om de belangen van een opdrachtgever te zien en te begrijpen. De bouwplaats was altijd keurig schoon, de planning werd gehaald en daar waar mogelijk werden alternatieven aangedragen die de het project nog beter maken.

  De kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend en getuigd van het vakmanschap van Burgtbouw.

 • John Plum

  Mijn ervaringen met Burgtbouw.

  Tijdens de realisatie van het MFC ’t Brukske in Venray heb ik kennis mogen maken met de firma BurgtBouw. Dit was mijn eerste kennismaking met jullie bedrijf.

  Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben geworden. Er werd op een correcte en snelle manier gecommuniceerd en er werd meegedacht over financiële oplossingen voor onvoorziene problemen.

  Wat mij zelf het meeste aansprak was de manier waarop de bouw geleid werd. Strakke tijdsplanning en een opgeruimde bouwplaats. Niet alleen als er een open dag is, nee iedere dag. Geweldig!

  Het bouwteam bestaande uit Marius van der Heijden, Joost van Deursen en Patrick Verstappen heb ik als nuchter, efficiënt maar ook warm ervaren. Een ervaring die ik tijdens een project graag vaker zou meemaken“

Contactgegevens

Hendrik Mesdagstraat 6 , 5753 DA DEURNE
Postbus 289, 5750 AG DEURNE

T. 0493 - 315050
F. 0493 - 320410
E. info@burgtbouw.nl

KvK 17259016
BTW NL8210.57.273.B01

Keurmerken

Top