Op de Baant / Bosweg – Sint Joost | Limburg

De hofwoning is een karakteristieke levensloopbestendige woning met een compleet woonprogramma op de begane grond. De woning is bijzonder comfortabelvoor toekomstige bewoners. De woning is drempelloos met brede openslaande deuren die iedere vorm van mobiliteit mogelijk maken. Elke woning heeft een fraaie patiotuin die aansluit op de woonkamer, keuken en slaapkamer. Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich nog een grote ruimte die geschikt is voor vele doeleinden. Ook is er op deze verdieping nog een praktische berging met wastafel. De levensloopbestendige woning is fraai van vormgeving met luiken aan de voorzijde van de woning. Het is de hedendaagse versie van de vroegere begijnwoning, gesitueerd aan een mooi groen hofje.

Begane grond:
Ruime entree met garderobe, toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot alle vertrekken. Mooie woonkamer met open keuken. Praktische kast onder de trap. Grote slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine en technische installaties. Via de openslaande tuindeuren in de woonkamer, de hal en de slaapkamer is de fraaie patiotuin bereikbaar. Parkeren kan op de eigen oprit.

Verdieping:
Via de vaste trap is de verdieping met dakkapel bereikbaar. Deze verdieping kan voor vele doeleinden gebruikt worden en er is nog een extra bergruimte met wastafel aanwezig.

Januari 2019:
Voor de toekomstige bewoners en directe omwonenden in samenwerking met de gemeente Echt-Susteren hebben wij een start bouwhandeling verricht voor de nieuwbouw 8 seniorenwoningen in Sint Joost. Namens de gemeente was wethouder Meuwissen aanwezig om samen met Herman van der Burgt symbolisch het eerste gat te graven.

Contactgegevens

Hendrik Mesdagstraat 6 , 5753 DA DEURNE
Postbus 289, 5750 AG DEURNE

T. 0493 - 315050
F. 0493 - 320410
E. info@burgtbouw.nl

KvK 17259016
BTW NL8210.57.273.B01

Keurmerken

Top