Visie

Passie voor vakmanschap

Wij zetten ons in om een partner met meerwaarde te zijn. Door vakmanschap en ervaring in bouw, maar ook door kennis en advisering in het voortraject. BurgtBouw streeft er als familiebedrijf naar om duurzaam, vakkundig en doordacht te ontwikkelen en bouwen voor onze opdrachtgevers.We werken bij voorkeur samen in een bouwteam of in constructie van design, build & maintain (DBM), zodat we onze vakkennis al vroeg in het project kunnen inbrengen. Wij zijn een organisatie met korte lijnen en met alle aandacht voor het bouwproces. We zijn geen bouwmanagement-aannemer maar een echte bouwer, waarbij de passie, expertise en betrokkenheid het verschil maken.

Wie zijn wij

Bouwen is een vak

BurgtBouw, sinds 1984, is een partner voor ontwikkeling, nieuwbouw en onderhoud. Een groot personeelsbestand van medewerkers zorgt ervoor dat we alle disciplines, veel kennis en nog meer ervaring in huis hebben. Van particulier tot industrie, van overheid tot bedrijfsleven, van zorginstelling tot woningcorporatie. We zijn in de kern een echte bouwer. We zijn oorspronkelijk begonnen als bouwer in de onderaanneming. Daarbinnen specialiseerden we ons al gauw in bepaalde complexere processen en technieken. Dit heeft ertoe geleid dat we gaandeweg zijn doorontwikkeld tot een aannemer die ook in hoofdaanneming al jaren vele projecten realiseert. Ook ons managementteam bestaat uit echte bouwers. Van oudsher al een bouwbedrijf met passie voor vakmanschap.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

BurgtBouw neemt zijn verantwoordelijkheid serieus. We nemen diverse maatregelen tot beperking van het verbruik van grondstoffen en materialen. We maken ons hard voor duurzamer bouwen. We adviseren opdrachtgevers in betere materiaalkeuze en optionele aanpassingen voor een energiezuiniger en een duurzamer gebouw. We zijn initiatiefnemer van een ketensamenwerking om woningen in Deurne energieneutraal te maken. We zijn een erkend leerbedrijf en zorgen ervoor dat mensen met een beperking bij ons een werkplek vinden. Tijdens bouwprojecten oriënteren we ons in de omgeving en zijn onze mensen getraind om rekening te houden met de leefomgeving en omwonenden. Waar mogelijk werken we samen met lokale leveranciers en partners. Veiligheid voor onze medewerkers is belangrijk. We zetten daarom diverse middelen in om dit verder te optimaliseren. Daarbij houden we scherp toezicht op die veiligheid en de naleving van de voorschriften. We stimuleren en faciliteren EHBO- en BHV-trainingen van onze mensen.

Garantie

Wij bieden alle nodige garanties voor, tijdens en na afronding van onze werkzaamheden. BurgtBouw is al jaren lid van Bouwend Nederland en van Woningborg om een extra garantie te kunnen bieden aan de opdrachtgever. Sinds oprichting in 1984 volgen we een gedegen bouwtechnisch én financieel beleid. Onze directie wordt gevormd door twee gepassioneerde ondernemers. Onze bouwtechnisch directeur heeft meer dan 30 jaar praktijkervaring in de bouw en  bovendien een grote diversiteit aan gevolgde opleidingen. Onze financieel directeur heeft een brede financiële achtergrond met veel kennis en kunde in onder meer vastgoed en ontwikkeling. Samen vormen zij de betrouwbare solide basis van BurgtBouw. De kwaliteit van de organisatie staat daarbij altijd voorop en vormt de basis voor een gezonde onderneming, voor nu en in de toekomst!

Certificering

ISO 9001 vormt de formele erkenning van kwaliteitszorg. VCA** vormt de erkenning van arbeidsomstandigheden waarborging en van veiligheid. De FSC® betreft gekeurmerkte materialen ter bevordering van milieu en verantwoord bosbeheer.

 

Bouwend-Nederland-Burgtbouw      EBN-VCA-Burgtbouw        Woningborg-Burgtbouw

FSC-Keurmerk-Burgtbouw     SBB-Erkend-Leerbedrijf-Burgtbouw

Contactgegevens

Hendrik Mesdagstraat 6 , 5753 DA DEURNE
Postbus 289, 5750 AG DEURNE

T. 0493 - 315050
F. 0493 - 320410
E. info@burgtbouw.nl

KvK 17259016
BTW NL8210.57.273.B01

Keurmerken

Top