Bezoekadres

Hendrik Mesdagstraat 6, 5753 DA Deurne

Caapse Hoek

Eigen ontwikkeling
Locatie
Capelle aan den IJssel
Opdrachtgever
MN pensioenfondsen
Architect
Zaak van NN
Eigen ontwikkeling
Locatie
Capelle aan den IJssel
Opdrachtgever
MN pensioenfondsen
Architect
Zaak van NN

Realisatie van 48 huur appartementen Fascinatio te Capelle aan den IJssel

Het gebouw aan de Onacklaan is gelegen op een prominente zichtlocatie in Capelle aan den IJssel, met ontsluitingsmogelijkheden via de Abraham van Rijckevorssellaan en het metro station Capelse Brug liggen het centrum van Capelle en het stadshart van Rotterdam binnen handbereik.

Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond waarop de individuele bergingen, fietsenstallingen en stallingsgarage is gelegen. Daarboven bevinden zich zes woonlagen, elk met 8 appartementen. De metselwerkgevel wordt gekenmerkt door een lichte steen en antraciet kleurige verdiepingshoge kozijnen waardoor er veel lichtinval is in de appartementen. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon. De appartementen zijn allen bestemd voor de verhuur.

Het woongebouw bestaande uit 48 appartementen hebben wij in samenwerking met de Remmers Bouwgroep uit Tilburg gerealiseerd.

Ontwikkelaar van het woongebouw is het Rotterdamse bureau Studio ZE BV. Het ontwerp voor het woongebouw is gemaakt door “zaak van NN”, de constructie is uitgewerkt door Constructie Adviesbureau S3.